Despre masaj

Masajul a devenit una dintre cele mai utilizate metode de relaxare, o armă împotriva anumitor imperfecțiuni corporale, o cale de acțiune pentru ameliorarea anumitor afecțiuni sau pur și simplu un refugiu din stresul cotidian.

Spa Ice Resort Timisoara pune la dispoziția clienților maseuri calificați și tehnici profesionale de masaj, totul pentru a avea parte de momente de relaxare.

Efectele benefice se văd chiar după prima ședință iar după câteva luni se poate constata o îmbunatățire considerabilă a calității vieții și a somnului, creșterea tonusului fizic și psihic, un aspect mai frumos și sănătos al pielii și o stare de bine generală.

Combinat cu o alimentație sănătoasa și sport, masajul ne ajută să ducem o viață sănătoasă pentru corp și minte.

80 de lei

ședință 30 de minute

100 de lei

ședință 50 de minute

Despre fitness

Fitness-ul poate fi un mod de a menține starea de sănătate sau pentru a pune bazele unui sport de performanță. Noi, cei de la Spa Ice Resort, am înțeles asta. Condiția fizică bună se poate obține prin activitate fizică regulată, iar efectele fitness-ului pot fi îmbunatățirea funcțiilor cardiace și respiratorii, creșterea flexibilității, creșterea forței musculare și a rezistentei.

Fitness-ul efectuat ca o activitate pentru îmbunatățirea stării de sănătate reduce riscul atacurilor cardiace, cancerului de colon, diabetului sau a hipertensiunii. Activitatea fizică necesară pentru obținerea unei condiții fizice bune diferă la fiecare persoană în parte, iar noi recomandăm o activitate fizică de intensitate moderată timp de 30 de minute pe zi, 5 zile pe săptămână sau mai mult iar pentru exerciții fizice intense, 20 de minute pe zi, 3 zile pe săptămâna.

Telefon:
(+4) 0256 221 343
(+4) 0751 518 575

Telefon SPA:
(+4) 0356 102 001

Email:
hotel@spaiceresort.ro

Conectează-te

Calea Lugojului, nr. 27, Ghiroda, Timișoara, Timiș
ro_RORO

Formular rezervare