Bazin de înot

Spa Ice Resort Timisoara are în dotare un bazin de înot în care vă puteți răsfăța, efortul fizic îmbinându-se perfect cu relaxarea.

Înotul este o activitate care îți va aduce o multitudine de beneficii, de la cele fizice până la cele mentale și sociale. Este o opțiune excelentă pentru a face mișcare în orice perioada a anului, dar este o activitate mai populară mai ales pe timpul verii.

Cursurile de înot pentru copii sunt susținute de instructori profesioniști cu experiență în domeniu, iar pentru informații despre orar și tarife vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (+4) 0356 102 001

Piscină exterioară

Suntem mândri de grădina noastră, mai ales vara când fiecare om simte nevoia unei relaxări, un colț verde, deosebit, cu flori, multă verdeață, piscina, jacuzzi, șezlong-uri și loc de joacă pentru copii, care încânta privirea oricui ne trece pragul. Aici sunt locuri special amenajate pentru a te relaxa alături de cei dragi.

Vino să te relaxezi! Îți oferim locul în care te poți răsfață într-o atmosferă ideală, unde mintea, corpul și sufletul se destind și se armonizează.

Beneficiile înotului

• crește rezistența cardio-pulmonară;
• stimulează circulația sangvină;
• contribuie la menținerea unei tensiuni arteriale stabile;
• reduce riscul bolilor cardiovasculare;
• dezvoltă majoritatea grupelor musculare (mai mult de două treimi din întreaga suprafață musculară);
• întărește ligamentele articulare, prevenind posibilele leziuni;
• îmbunătățește postura corporală;
• dezvoltă flexibilitatea;
• generează stări de bine, pozitive;
• ajută la îmbunatățirea stărilor de anxietate și ameliorează simptomele de depresie;
• relaxează mușchii după stresul unei zile obositoare;
• stimulează creșterea și dezvoltarea fizică și psihică;
• îmbunătățește dezvoltarea psihomotorie.

Stilul „Crawl”
Stilul Crawl este preferat de înotătorii mai experimentați fiind considerat cel mai rapid si eficient stil. Din poziția decubit ventral, adică pe burtă, se ține capul scufundat, cu ochii deschiși, expirând aerul sub apă. Mișcările mâinilor sunt circulare și alternative, revenirea la poziția inițială realizându-se pe sub apă.

Stilul bras
Este unul din cele mai potrivite stiluri de înot pentru începători și în același timp, cel mai popular printre înotătorii amatori. În stilul bras, mâinile execută simultan o mișcare semicirculară sub apă, revenirea la poziția inițială realizându-se tot sub apă. Mișcarea picioarelor trebuie sincronizată cu cea a mâinilor.

Stilul spate
După cum sugerează și numele, acest stil presupune înotul pe spate. Capul este întotdeauna la suprafață iar mișcările mâinilor sunt circulare și alternative, revenindu-se la poziția inițială pe deasupra apei. Medicii îl recomandă adesea pacienților cu dureri de spate deoarece lucrează foarte bine mușchii dorsali și trapezul.

Stilul fluture
Stilul fluture se remarcă între celelalte stiluri de înot de competiție ca fiind cel mai spectaculos. Acesta presupune o mișcare simetrică a brațelor cu revenire pe deasupra apei. De asemenea, corpul realizează o mișcare ondulatorie, iar picioarele o tehnică numită dolphin kick. 

Lungime bazin

35 metri

Nr. culoare

6

Adâncime max.

1.7 metri

Temperatura apei

27-29 °C

Telefon:
(+4) 0256 221 343
(+4) 0751 518 575

Telefon SPA:
(+4) 0356 102 001

Email:
hotel@spaiceresort.ro

Conectează-te

Calea Lugojului, nr. 27, Ghiroda, Timișoara, Timiș
ro_RORO

Formular rezervare

Important

Atunci când folosiți bazinul semi-olimpic utilizarea unei căști de înot este obligatorie pentru toți înotătorii.