Sala Evenimente

Ambianță luxuriantă, personal de top și preparate  pline de savoare – Elementele unui eveniment reușit.

Suntem aici să celebrăm fiecare reușită din viața ta, cu săli amenajate ca în basme, în care personalul nostru îți stă la dispoziție pentru ca experiența ta să fie una de poveste. Cadrul este perfect pentru a surprinde eleganța și rafinamentul în fotografii memorabile.

Alături de noi, evenimentele tale vor fi la alt nivel.

Evenimente de înaltă clasă

Indiferent de eveniment iți stăm la dispoziție cu cele mai bune opțiuni.

Meniuri alese și prețuri ideale pentru nevoiele tale.

0
de locuri
0
meniuri
0 lei
*prețuri de la
  • Amenajarea sălii, fără aranjament floral
  • O cameră în incinta resortului nostru pentru sărbătoriții evenimentului 
  • 10% reducere pentru celalte camere
  • Accesul la Centrul Spa și Bazinul de Înot (în limita a 30 de intrări)
  • Înghețată IceDyp

Meniuri alese

225 de lei

Aperitiv rece

Supă

Friptură

Sarmale

Băuturi

Pâine

235 de lei

Aperitiv rece

Aperitiv cald

Supă

Sarmale

Friptură asortată

  • Pulpe de pui cu jambon de porc în vin roșu
  • Cartofi aurii
  • Salată de varză

Băuturi

+ Pâine

270 de lei

Aperitiv rece

  • Tartină cu somon afumat
  • Tartină cu icre roșii și negre
  • Rol aperitiv șuncă, cașcaval, ardei
  • Mini-șnițel de pui cu susan
  • Terină de pui în bacon
  • Rulou de mini porumb în speck
  • Roșii cherry cu brânză blue cheese 
  • Bărcuțe de ardei cu brânză
  • Rol de somon cu măsline
  • Chifteluțe cu susan
  • Ruladă de porc cu prune confiate
  • Terină de pește

Aperitiv cald

Supă

Sarmale

Friptură asortată

  • Pulpe de pui glazurată și friptură de porc caramelizată
    sau
  • Piept de curcan cu sos de vișine și cotlet de porc cu ananas și cireșe
     
  • Cartofi aurii și orez cu legume
    sau
  • Rissoto milanez și ciuperci gratinate
  • Salată de varză / Salată asortată

Băuturi

+ Pâine

300 de lei

Gustare rece 350 g

  • Spumă de icre de crap pe portocală
  • Ruladă de pui cu fructe uscate și cognac
  • Frigărui de roșii cherry și mozzarela
  • Ruladă de somon fume cu brânză fină și chivas
  • Terrina de legume în mantie de morcovi
  • Ruladă de cașcaval și struguri în crustă de susan
  • Bouquet de crudități

Pește 300 g

Mix grill la jar 280 g

Garnitură 200 g

Salată 200 g

Înghețată Ice Dyp

Băuturi

300 de lei

Gustare rece

  • Salată de icre de crap tradițională
  • Ruladă de pui cu caise și cognac
  • Melange de brânză, nuci și verdeață în tartă
  • Rulou de somon afumat, brânză cottage și mult chivas
  • Fantasia de legume în mic vol au vent
  • Rulou de șuncă de curcan , ardei copți și mascarpone
  • Bouquet de crudități

Pește

Mix grill la jar

Garnitură

Salată

Înghețată Ice Dyp

Masă cu fructe

Băuturi

350 de lei

Asortiment de antreuri (7 piese) 350 g

  • Quiche lorraine cu legume
  • Ruladă de pui cu spanac, ardei și morcovi în mosaic
  • Terrina de cod negru, baby morcov, măsline și cappere în mantie de zucchini
  • Bouquet de legume
  • Ruladă de spanac cu cremă de brânză
  • Prosciutto crudo cu pepene galben
  • Bavareza de gorgonzola

Sărmăluțe cu mămăliguță, costiță, ardei iute și smântână

Fel principal (2 piese) 200 g

Gustare caldă (1 preparat) 150 g

     SAU

Înghețată Ice Dyp

Băuturi

400 de lei

Antreuri (7 piese) 340 g

  • Ruladă de cașcaval cu struguri și susan
  • Ruladă de pui cu spanac, ardei și morcovi în mosaic
  • Bouquet de legume
  • Bavareze de gorgonzola cu miez de nucă
  • Rulouri de bresaola condimentată cu brânză și hribi
  • Ruladă de somon cu brânză fină și chivas
  • Galantina de curcan

Sărmăluțe de curcan / porc în foi de varză cu mămăliguță, ardei iute și smântână

Fel de bază

  • Pulpă de rață coaptă încet în sos de citrice
  • Piure de cartofi cu aromă de trufe

Gustare caldă (1 preparat) 150 g

     SAU

Înghețată Ice Dyp

Băuturi

430 de lei

Asortiment de antreuri (7 piese) 350 g

  • Bavareza de gorgonzola și caramel de oțet balsamic
  • Aspic de fructe de mare în mantia de morcovi
  • Galantina din carne de iepure și mirodenii
  • Ruladă de spanac cu brânză veche de capră
  • Terrina de foie gras de gâscă cu sos de fructe de pădure
  • Ruladă de somon cu brânză fină și chivas
  • Ruladă de pui cu șuncă și mazăre

Sărmăluțe de curcan / porc cu mămăliguță, ardei iute și smântână

Fel de bază (1 preparat) 150 / 150 / 100 g

Gustare caldă (1 preparat) 100 g

     SAU

Înghețată Ice Dyp

Băuturi

610 de lei

Chef Antonio Passarelli

Bufet rece

Bufet cald

Supă rece

Fel principal

Legume

Pește

  • File de halibut în crustă de cartofi cu sos de șofran și coriandru
  • Legume crocante
  • Orez cu șofran și legume

Băuturi

+ Pâine

Rezervă-ți evenimentul

+40 (721) 769 579

hotal@sparesort.ro

Telefon:
(+4) 0256 221 343
(+4) 0751 518 575

Telefon SPA:
(+4) 0356 102 001

Email:
hotel@spaiceresort.ro

Conectează-te

Calea Lugojului, nr. 27, Ghiroda, Timișoara, Timiș
ro_RORO

Formular rezervare